logo Landgoed Blankwater
Deutch Nederlands

Onze openingstijden van de winkel i.v.m. corona zijn:
maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur.
De horeca is gesloten!
 

 

bos, akker & bessenplantage

Onze openingstijden van de winkel i.v.m. corona zijn:
maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur.
De horeca is gesloten!
 

 

Bel direct

Activiteiten van Blankwater


Vlak tegen de Duitse grens, omgeven door bossen, ligt de sfeervolle blauwe bessenkwekerij Plantage Blankwater. Een prachtige locatie midden in de natuur, waar u alleen de vogeltjes hoort fluiten. Plantage Blankwater is een echt familiebedrijf, waar wij samen met ons team met plezier werken om het voor elke gast een onvergetelijke ervaring te maken.

Door de mooie landelijke locatie en de verschillende smaakvol ingerichte ruimtes is Plantage Blankwater zeer geschikt als locatie voor:

 • Verjaardagsfeesten
 • Communiefeesten
 • Bruiloften
 • Personeelsuitjes
 • Koffietafels
 • Babyborrels
 • Jubilea
 • Vergaderingen
 • Trainingen

 

Alle gemakken zijn aanwezig zoals draadloos internet, een beamer, geluidsinstallatie en het uitzicht over de blauwe bessen velden krijg je er gratis bij. Wij hebben verschillende arrangementen en kunnen wanneer gewenst ook een op maat gemaakt aanbod doen. Heeft u interesse neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuw zijn onze workshops!

 • Workshop Stippen.
 • Workshop Dikke dames beschilderen

Gezellig om met een groepje vriendinnen, collega’s of met de hele familie te doen. Altijd op de eerste zaterdag in de maand is er een workshop en deze begint om 13.30 uur. De workshop stippen duurt 2 1/2  uur en kost € 30,-. De workshop dikke dames beschilderen duurt 3 uur en kost € 35,-.

Voor grotere groepen bieden wij de Blankwater Games aan (max. 100 personen). Dit zijn OudHollandse spelen waarin u in teams de strijd met elkaar aangaat. Meer informatie over de workshops en Blankwater Games neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wist u dat wij het hele jaar door geopend zijn! 


Landgoed Blankwater
Familie van den Berg
Blankwater 12
6071NV Swalmen (L)

T. +31 (0)6 13 59 79 16

 

 

Aangepaste openingstijden

Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 14.00 uur voor al onze blauwe bessenprodukten. Ook kunt u een bestelling doorgeven om af te halen in onze winkel voor een blauwe bessenvlaai of muffints. 

Onze horeca is helaas tot nadere berichtgeving gesloten ivm corona.

De workshop van zaterdag 4 april a.s. gaat helaas niet door. 

a. 

Inloop Workshops.

Wilt u gezellig creatief bezig zijn? Vanaf oktober starten we iedere eerste zaterdag van de maand met de inloop workshoppen. Vanaf 4 personen gaat de workshop door. De workshop begint om 13.30 uur. Kijk bij Activiteiten voor meer informatie. U kunt zich aanmelden via plantageblankwater@gmail.com. Graag tot ziens! Team Blankwater.

1 Februari 2020 - Workshop stippen.

7 Maart 2020 - Workshop dikke dames beschilderen.

4 April 2020 - Workshop stippen

2 mei 2020 - Workshop dikke dames beschilderen

!! Personeel Gezocht !!

Hou je niet van stil zitten, ben je graag bezig. Dan zoeken we jou! Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuk weekendbaantje? Met de mogelijkheid om in de vakanties meer te werken. Reageer dan snel. Of ken je iemand die op zoek is? Stuur een mailtje naar plantageblankwater@gmail.com.

Fietsers Welkom!